تجهیزات فشار ضعیف

انواع کنتاکتور زیمنس

CONTACTOR زیمنس

زیمنس یک شرکت چند ملیتی آلمانی است که مقر آن در مونیخ است و توسط ارنست ورنر زیمنس در سال 1847 تأسیس شد. این کمپانی بزرگترین شرکت تولیدی صنعتی در اروپا است. شرکت تامین صنعت رامان به عنوان نمایندگی زیمنس و تامین کننده  محصولات این کمپانی می باشد، جهت دریافت مشاوره و خرید کنتاکتور و سایر محصولات زیمنس با کارشناسان ما در ارتباط باشید. در ادامه به طور کامل به بررسی این محصول می پردازیم.


 

انواع کنتاکتور زیمنس و بررسی آن در سایت رامان

معرفی کنتاکتورها:

موضوع کنتاکتورها و رله ها اغلب حتی در بین متخصصان نیز سوالاتی را ایجاد می کند. ما در این مقاله به برخی از این سوالات می پردازیم و به آنها پاسخ می دهیم. موضوعی که اغلب مورد بحث قرار می گیرد، تفاوت دقیق بین کنتاکتور و رله و زمان استفاده از هر کدام است.

انواع کنتاکتور زیمنس  :

  • کنتاکتور قدرت
  • کنتاکورهای فرمان
  • کنتاکتورهای خازنی
  • کنتاکتورهای ماژولار
  • کنتاکتورهای کمکی
  • کنتاکتورهای خلاء
  • کلیدهای محافظ موتور
  • کلیدهای ترکیبی

 کنتاکتورها کلیدهای الکترومغناطیسی هستند که قادر به اتصال یا قطع در بارهای بالاتر از رله هستند. آنها زمانی استفاده می شوند که مقاومت ولتاژ بالایی (230V/400V) مورد نیاز باشد (برای وسایل برقی پرقدرت). وجه اشتراک رله ها و کنتاکتورها این است که هر دو در مدارهای کنترل استفاده می شوند. کنتاکتورها از راه دور کنترل می شوند. آنها می توانند 2 موقعیت سوئیچینگ داشته باشند (به طور معمول، آنها به صورت یکنواخت تغییر می کنند). برخلاف رله، کنتاکتورها همیشه برای هر کنتاکت 2 نقطه قطع دارند. دلایل بیشتر ایمنی و پوشش دهی مناسب است.

ساختار کنتاکتور:

ساختار یک کنتاکتور شامل: یک پوشش، اتصالات الکتریکی، یک سیم پیچ مغناطیسی، یک هسته سیم پیچ ثابت، یک بوبین متحرک، و کنتاکت های سوئیچینگ و همچنین فنرهای برگشتی بوبین است.

در مورد کنتاکتورها، بین مدل‌های دارای کنتاکت کارکرد و مدل‌های با کنتاکت کمکی تمایز ایجاد می‌شود. مدل های مختلف را می توان با اعداد روی کنتاکتور شناسایی کرد: اگر اعداد یک رقمی (1-6) وجود دارد، مدلی با کنتاکت های عملیاتی است (که برای تعویض درایو یا روشنایی استفاده می شود). این کنتاکت های عملیاتی (همچنین کنتاکنت اصلی نیز نامیده می شوند) همیشه از شماره یک شروع می شوند. یعنی کنتاکت اول دارای اعداد 1 و 2 و کنتاکت دوم دارای اعداد 3 و 4 و … هستند. دلیل این نوع شماره گذاری چیست؟ به عنوان یک قاعده، از اعداد ناهموار برای اتصال خط تغذیه و اعداد زوج به دستگاه استفاده می شود. این کمک می کند تا راه خود را در اطراف اتصالات پیدا کنید، حتی اگر آنها بسیار پیچیده باشند.

اعداد دو رقمی (مثلاً 13/14) مدلی را با کنتاکت های کمکی نشان می دهد (که به عنوان مثال در کنترل های سیستم صنعتی استفاده می شود). این کنتاکت های کمکی (که کنتاکت های کنترلی نیز نامیده می شوند) هر کدام یک شماره سفارش و یک شماره عملکرد دارند. شماره اول به صورت متوالی استفاده می شود (شماره سفارش) و شماره دوم نوع تماس (شماره تابع) را مشخص می کند.

کار کنتاکتورها:

کنتاکتورها همیشه قبل از اتصال NO، NC را – در عرض میلی ثانیه – قطع می کنند. یکی دیگر از ویژگی های به اصطلاح “محفظه خاموش کننده جرقه” است. اینجاست که جرقه هایی که ممکن است در حین سوئیچینگ رخ دهد خاموش می شوند تا از آتش سوزی جلوگیری شود.

تعمیر و نگهداری کنتاکتورها:

قطعاتی که معمولاً در کنتاکتورها نیاز به تعمیر و نگهداری دارند، کنتاکت ها هستند. تلاش های تعمیر و نگهداری با کنتاکتورهای کمکی بسیار کم است، زیرا آنها فقط توان های بسیار کم را مدیریت می کنند. با این حال کنتاکتورهای در حال کار به بازرسی و نگهداری منظم کنتاکت‌ها نیاز دارند (یا در حالت ایده‌آل، کنتاکتور کامل تعویض شود)، زیرا (بسته به تعداد دفعات اتصال یا قطع شدن آنها) کنتاکت‌ها معمولاً به تدریج فرسوده می‌شوند و بعد از مدتی دیگر نمی‌توان عملکرد صحیح آنها را تضمین کرد.

تعویض با SIRIUS به معنای قابلیت اطمینان تماس بالا، استقامت طولانی مدت و قابلیت استفاده در شرایط سخت است.

سیستم ماژولار SIRIUS:

SIRIUS مدت‌هاست که مترادف کنترل‌های صنعتی در سرتاسر جهان بوده و از همان ابتدا یک ترند در این زمینه بود. سیستم ماژولار SIRIUS با اجزای آن برای سوئیچینگ، راه اندازی، حفاظت و نظارت بر موتورها و سیستم های صنعتی مخفف ساخت سریع، انعطاف پذیر و صرفه جویی در فضا کابینت های کنترل است.

سیستم SIRIUS در اندازه های S00 و S1 و S2 و S3 و S6 تا S12 وجود دارد و ولتاژ بوبین کنتاکتورهای زیمنس از 12 ولت DC تا 110 ولت DC و از 24 ولت AC تا 230 ولت AC قابل تغییر است.

در نتیجه، اجزای اساسی مبتکرانه مانند محافظ‌های استارت موتور و کنتاکتورها، مزایای زیادی را برای بهینه‌سازی کارخانه شما، امروز و آینده ارائه می‌دهند. اغلب نوآوری را باید در جزئیات یافت. به عنوان مثال، قدرت بیشتر در طراحی یکسان و مجموعه عملکردها در واحدهای پایه برای صرفه جویی قابل توجه در فضا.

یکی دیگر از جنبه های مورد توجه تحولات جدید، افزایش در دسترس بودن کارخانه بود. در آینده، اجزای SIRIUS از سیستم ماژولار حتی می توانند با حداقل هزینه برای نظارت بر برنامه استفاده شوند. سپس نظارت انتخابی کارخانه بسیار ساده می شود – با رله های نظارت جریان مستقیماً در فیدر بار ادغام شده یا از طریق کنترلر از طریق اتصال فیدر بار به AS-Interface یا IO-Link پیکربندی شده اند.

این محصولات جدید مکمل مناسبی برای سیستم های ماژولار سایز S6 تا S12 تا 250 کیلو وات در 400 ولت هستند و گزینه های جدید زیادی را برای ساخت کابینت های کنترل ارائه می دهند.

Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 4.7]

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *